Expressie coaching geeft je extra energie en bevordert je professionele ontwikkeling

expressie coaching
Soms kom je in je werk obstakels tegen waardoor je niet kunt ontspannen en succesvol kunt werken. Of je vindt het moeilijk om met bepaalde situaties op je werk om te gaan. Mogelijk moet je dan nieuwe vaardigheden ontwikkelen om een ​​nieuwe stap voorwaarts in je carrière te zetten. Of versterk ze om je werk interessanter, zelfverzekerder en succesvoller te maken. Je wilt vooral je sterke punten optimaal benutten om je werk beter beheersen.

Expressie coaching voor fysiek en emotioneel evenwicht

Expressie coaching is een ervarings- en lichaamsgerichte manier om je persoonlijke ontwikkeling op emotioneel, fysiek en spiritueel vlak te ondersteunen. Het kan helpen bij het oplossen van mogelijke problemen. Het uitgangspunt van deze coaching is je lichaam. Je moet je zowel emotioneel als fysiek goed voelen.

Risico op stress en burn-ou vergroten

Expressieve coaching gaat ervan uit dat fysieke symptomen en psychisch ongemak zijn gerangschikt in vele zogenaamde karakterstructuren en energetische processen. Je spanning verbetert en naarmate de tijd verstrijkt, neemt je lichamelijke mobiliteit af. Langdurige spanningen is slecht voor je gezondheid en veroorzaken krampen. Daardoor ervaar je geen emoties en kun je ze dus ook niet uiten. Op relatief korte tijd vergroot je stress en je risico op en burn-out.

Weer lichaamssignalen herkennen

Complexe fysieke oefeningen waken je weerbaarder tegen stress kun je je stress. Zo word je meer en meer bewust van de signalen die je lichaam uitstuurt. Emotionele lichaamsbeweging heeft een gunstige invloed op de vitaliteit van lichaam en geest. Het verbetert je energiestroom, ontspant en versterkt overbelaste en gespannen spieren. Expressieve coaching maakt je emotioneel vaardiger.

Voor wie geschikt

Emotionele coaching is geschikt al voor degenen die energieker willen worden om zich zo beter in hun vel te voelen. Ze willen hun angst en stress verminderen en onder controle houden door zelf keuzes te maken. Woon je in de regio Breda, heb je last van angst, stress en burn-out en wil je daar eindelijk van af?   Coaches van professionele ontwikkeling Breda helpen je daarbij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *