Je keuken spuiten: Goedkoop en origineel

Keuken spuiten

Zit jij al een poos te denken over de aanschaf van een nieuwe keuken maar vind je dit nogal duur? Heel begrijpelijk, want een volledig nieuwe keuken kan flink wat kosten. Maar heb je er al eens aan gedacht dat je keuken spuiten ook een optie is? Dit kun je laten doen door bedrijven die gespecialiseerd zijn in het spuiten van objecten. In veel gevallen zelfs door een autospuiterij. Daar beschikken ze over professionele apparatuur om een breed scala aan objecten in een nieuwe kleur te spuiten. Dit doen ze natuurlijk doorgaans voor autoframes, maar ze kunnen dus ook je keuken spuiten als je dat wilt. In dat geval demonteer je alle kastjes en breng je ze naar deze autospuiterij. In hun werkplaats plakken ze eventueel de onderdelen af die niet gespoten moeten worden (of ze demonteren ze) en dan spuiten ze alles over in de gewenste kleur.

Je keuken spuiten is mogelijk in alle kleuren

Het leuke aan het zelf (of laten) spuiten of verven van je keukenkastjes is dat je werkelijk elke kleur kunt kiezen die je maar wilt. Dit is natuurlijk niet mogelijk als je een kant en klare keuken koopt, want dan zul je altijd moeten kiezen uit de kleuren die op dat moment in de collectie zitten. Wil je eens iets anders en originelers? Dan is je keuken spuiten een betere optie. En deze is bovendien vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een volledig nieuwe keuken!

Met een klein budget je keuken opknappen

Je keuken spuiten is een van de dingen die je kunt doen om met een klein budget je keuken op te knappen. En als je daarna nieuwe greepjes koopt, bijvoorbeeld mooie knopjes of misschien wel greepjes van leer, Danis het net of je een volledig nieuwe keuken hebt. In het ergste geval moet je ook een nieuw blad kopen, maar dit is alsnog veel voordeliger dan een hele nieuwe keuken kopen. Met een beetje creativiteit kom je dus al een heel eind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *