Verloskundige zorg in Rotterdam-West

Verloskundige Rotterdam West

Verloskundigen in Rotterdam-West bieden persoonlijke verloskundige zorg in Rotterdam en omgeving. Zo wordt er eerst een intakegesprek gevoerd waarbij je advies krijgt over je voeding en leefstijl. Zodra je tussen de 10 en 14 weken zwanger bent, kan er een termijnecho worden gemaakt worden. Uit deze echo wordt duidelijk wat je uitgerekende datum is. Wanneer je gaat bevalen kun je op de zorg rekening die je nodig bent. Daarbij kan er advies worden gegeven over pijnbestrijding. De verloskundige zorg is 24 uur per dag beschikbaar.

 

Een 3D echo maken tijdens je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap kun je bij de verloskundigen in Rotterdam-West een 3D echo laten maken. Hiervoor is in de praktijk professionele apparatuur beschikbaar waardoor je je kindje kunt zien. Op deze manier krijg je een beetje een beeld van hoe je baby eruit ziet. Dit is leuk voor tijdens de zwangerschap maar een echo dient ook als een herinnering voor later.

Gedurende je zwangerschap zal je buik continue veranderen. Dit komt omdat het zich aanpast aan de groei van je kindje. Om te zien hoe je kindje groeit, kun je een 3D echo laten maken. Vanaf 25 weken is dit al mogelijk. Zo kun je dus je ongeboren baby in kleur zien.

 

Wat zie je tijdens het maken van een 3D echo?

De verloskundigen in Rotterdam-West brengen met een 3D echo de gelaatsuitdrukkingen van je kindje in beeld. Dit komt omdat de stilstaande beelden genoeg diepte bieden om dit zichtbaar te maken. Een 3D echo bevat dus in tegenstelling tot de 2D echo diepte en ze worden in kleur weergegeven. Zo is een 2D echo voldoende om het geslacht van je baby te bepalen. Een ander soort echo is de pretecho. Hier zitten geen medische bedoelingen achter maar is gewoon een leuke aangelegenheid. Zo kun je het lijfje van je kindje zien en kun je al een beetje een beeld krijgen van het gezichtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *