Kaartje versturen

Online kaart versturen

Het lijkt tegenwoordig wel een bijzonderheid. Hoe vaak worden er nog persoonlijke kaartjes via de post verstuurd? Het gebeurt eigenlijk nog zelden. Maar het blijft leuk om een kaart te ontvangen. Er kunnen heel veel redenen zijn om een kaart te versturen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, huwelijk of verhuizing. Maar je kunt ook een kaart sturen om iemand te steunen of te laten weten dat je aan hem/haar denkt.

Online kaart versturen

Het is ook mogelijk om een digitale kaart te versturen. Er zijn verschillende sites op internet waarop je kaarten kunt zoeken voor allerlei gelegenheden. Als je een kaartje online hebt gekozen kun je een mooie persoonlijke tekst intypen en er kunnen zelfs stikkers of persoonlijke plaatjes worden toegevoegd. Hierna kun je het kaartje online versturen. De afzender krijgt de kaart via de email binnen en kan deze direct lezen.  Er zijn zelfs websites waar je als bedrijf een contract kunt afsluiten zodat je niet de verjaardag of jubileum van je personeel vergeet. Ook is het mogelijk om een klantenbestand in te leveren van al uw klanten zodat zij een mooie kaart toegestuurd krijgen met kerst. Dankzij een gedigitaliseerd systeem zullen al jouw klanten op tijd en veilig hun kaart binnen krijgen.

Persoonlijke boodschap

Op een papieren kaart of een digitale kaart kun je een mooie of persoonlijke boodschap schrijven. Een pakkende en steunende boodschap of zelfs een gedicht waarvan je denkt dat de ander er iets aan heeft. De ontvanger voelt zich vaak gesteund door degene die de kaart heeft gestuurd. Maar ook voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid kun je iemand feliciteren en een mooie dag toewensen. Als je ver weg woont of niet in de mogelijkheid bent om langs te komen is dit de manier om te laten weten dat je toch aan iemand denkt. Je kunt zelfs via een digitaal bedrijf een cadeau mee laten sturen. Denk bijvoorbeeld aan een doosje chocolade of een leuke ballon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *