Wat levert je linkbuilding uitbesteden je op?

linkbuilding uitbesteden

Heb jij een eigen website en ben je van deze site afhankelijk voor jouw inkomsten? Dan wil je natuurlijk dat deze zo goed mogelijk wordt gevonden in zoekmachines zoals yahoo, google en ecosia. Een van de manieren waarop je dat kunt doen is je linkbuilding uitbesteden. Linkbuilding heeft betrekking op het opbouwen van een goede reputatie in google door het (laten) plaatsen van allerlei kleine artikelen en blogs over jouw site, met een linkje erin verwerkt. Zoekmachines denken dan dat je site heel populair is omdat er vaak naar wordt verwezen. Het is een hele slimme manier om hoger in de zoekresultaten te eindigen, en dus meer bezoekers naar je site te trekken. Je linkbuilding uitbesteden is eigenlijk de enige optie, want het is haast onmogelijk om dit zelf te doen.

 

Je linkbuilding uitbesteden, hoe werkt dat?

Als jij met een online marketing bureau in zee gaat die voor jou de linkbuilding gaat verzorgen dan gaat dat als volgt in zijn werk. Jij betaalt per blogpost/artikel, en zij schrijven dit voor je. Het stukje tekst gaat over jouw bedrijf, product of dienst, (soms in het algemeen, zonder de naam te noemen), maar er wordt altijd een directe link naar jouw website in verwerkt. Dit artikel wordt vervolgens geplaatst op een van hun relevante websites, waardoor google het als een legitieme link naar jouw site ziet. 

Aan wie kun je je linkbuilding uitbesteden?

Je kunt je linkbuilding het beste overlaten aan een bedrijf dat er reeds jaren ervaring mee heeft. Dan weet je namelijk zeker dat ze beschikken over websites (oftewel blogs) met een hoge ranking in zoekmachines. Als er dan artikelen met links naar jouw site op worden geplaatst dan hecht google daar meer waarde aan dan wanneer het op een relatief nieuw blog wordt geplaatst. Kies dus altijd voor een professional op het gebied van linkbuilding, met minimaal 2 jaar ervaring in deze branche, dan weet je zeker dat je goed zit en het effect heeft. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *