Waarom tanden bleken in Rotterdam?

Tanden bleken Rotterdam

Heb jij last van gele tanden en blijf je het liefst mogelijk op de achtergrond? Durf jij niet te lachen op foto’s vanwege je tanden? Of sta jij vanwege je glimlach niet stevig in je schoenen tijdens een sollicitatiegesprek? Laat dan je tanden bleken in Rotterdam! Na één korte behandeling maak jij korte metten met die onzekerheid over je gebit! Durf weer te lachen en laat andere mensen genieten van je glimlach door deze te laten bleken in het Zuid-Hollandse Rotterdam!

 

Hoe werkt het bleken van tanden in Rotterdam?

Ben je benieuwd hoe de procedure in zijn werk gaat? Lees dan vooral even verder. Tijdens een inventarisatiegesprek kan je als klant aangeven waar je problemen zich bevinden en wat je doelen zijn. De specialist kijkt naar de structuur van jouw tanden en geeft aan welke methode het meest toepasselijk is. Op een kleurstaaf geef je vervolgens als klant aan naar welke kleur je jouw gebit graag zou willen bleken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de sprong die je maakt van je eigen kleur tanden naar de gewenste kleur. Bij grote sprongen is het mogelijk om een vervolgafspraak te maken, maar bij een kleine kleurverandering sta jij binnen een halfuur al buiten met je gewenste kleur tanden. Tijdens het bleken krijg je een speciaal bitje in en wordt er een lamp op dit bitje geplaatst. Terwijl jij je ogen even sluit doet de machine al het werk.

 

Afspraak maken voor tanden bleken in Rotterdam

Blijf niet nog langer met je onzekerheid rondlopen en maak vandaag nog een afspraak voor het tanden bleken in Rotterdam! Met een beetje geluk kan jij je prachtige gebit al binnen een week aan al je vrienden en familie laten zien. Lach erop los en imponeer mensen met je prachtig witte tanden. Waar wacht je nog op? Breng een bezoekje aan de website van de praktijk of neem contact op via de telefoon of per mail. Een van de aanwezige medewerkers zal jou met veel liefde verder helpen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *